Designeren og smykkerne

Designeren

Macu Blanes er kvinden bag maq jewelry. Hun er mærkets identitet og den kreative sjæl bag alle kollektioner. Efter mange års arbejde indenfor mode og design besluttede hun i 2010 at udvikle hendes store passion og skabe en verden af smykker – en hobby som nu er blevet en livsstil. Macu brænder for den etniske verden, mangfoldigheden i andre kulturer og både den mexicanske, indiske og afrikanske er inspirationskilder. maq jewelry er en fusion mellem etnicitet og moderne smykker. Mallorca, som også er hendes hjemsted, er en stor inspirationskilde med havet, kulturen og traditionerne som afspejler sig i kollektionerne. Roset mandalaen er hovedikonet i alle kollektionerne og er inspireret af katedralen i Palma de Mallorca.

Macu Blanes

Smykkerne

Ethvert smykke starter med udvælgelsen af forskellige materialer som fusioneres i et enkelt, urbant og tidløst smykke. Der satses på mix og farver i smukke kombinationer. De vigtigste elementer er messingstykker med 0,5 mikron guldbelægning på 18 karat, halvædelstene, miyuki, swarovski, tjekkisk glas, tråde og bånd. Hvert smykke udarbejdes individuelt på vores værksted på Mallorca. Alle dele er syet sammen en efter en og bliver til unikke og eksklusive smykker til den moderne, uafhængige, feminine og elegante kvinde. Vi laver haute couture i smykker.

maq jewelry i Danmark

Et ferieminde blev til et agentur! Efter i flere år, at have opsøgt de få udvalgte salgssteder maq jewelry har på Mallorca, for at finde det næste smykke som jeg ville købe med hjem tog jeg kontakt med Macu Blanes og fik etableret et samarbejde. Den glæde jeg selv har hver gang jeg bærer smykkerne vil jeg gerne dele med mange andre kvinder der også sætter pris på unikke, smukke og håndlavede smykker. Og oven i købet til en fornuftig pris. Det udvalg jeg har sammensat af de forskellige kollektioner, byder på et bredt farveudvalg og der er styles til både det klassiske outfit, til bohemien, hverdagslooket og absolut også de store fester.