Levering og returnering

Levering:

Post Nord levering til privatadresse (med omdeling)

Køb under 300 DKK: 49,-
Køb fra 300 DKK: Gratis

Vi sender dine smykker indenfor for 24 timer. Ordrer indgået inden kl. 16.00 vil sædvanligvis blive sendt samme dag.

 

Returnering/Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos maqjewelry.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du modtager din vare.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i ubrugt stand. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er brugt og ikke i original emballage.
Såfremt fortrydelsesretten benyttes, skal du selv betale returfragt.

Varer returneres til: maq jewelry, Holmevej 162, 8270 Højbjerg.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for brug af fortrydelsesretten. Med mindre andet er anført i dit returbrev, krediterer vi købssummen til det kort, der er benyttet ved betaling. Alternativt kan du vedlægge information om dit registreringsnummer og kontonummer.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du er også velkommen til at oplyse, at du ønsker beløbet indsat på et digitalt gavekort, som udstedes i dit navn og sendes til din e-mail. 

Et køb kan ikke fortrydes ved blot at nægte modtagelse af varen eller ved at overdrage varen til postvæsenet. For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os klar besked såfremt et køb er fortrudt og du ikke ønsker varen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

Ved ombytning

Når vi har modtaget din ordre retur, vil vi foretage ombytning af vare efter nærmere aftale inden for 48 timer. Det forudsættes at varen er i ubrugt og original stand.

Fragt i forbindelse med ombytning af varer betales som udgangspunkt af kunden.